Sponsoren

De hoofdsponsor is sportkledingfabrikant Lorini Sports uit Loozen (nabij Hardenberg). Deze sponsor is onze trouwe partner die ervoor zorgt dat wij onze geliefde sport kunnen beoefenen. Hun loyaliteit kunt u belonen door klant te worden/blijven bij hun!

Lorini Sports

Huisjes Sportswear is een familiebedrijf dat in 1978 is opgericht door Gerrit & Truus Huisjes. Inmiddels is de tweede generatie hieraan toegevoegd. Met veel passie runnen Gerrit, Geral & Aletta het bedrijf.

Wij produceren nu ruim 35 jaar custom made sportkleding voor clubs, verenigingen & bedrijven. De laatste jaren doen wij dat onder onze eigen merknaam Lorini. Wij maken kleding voor diverse sporten zoals wielrennen, schaatsen, skeeleren, hardlopen, roeien, triatlon, voetbal, hockey, volleybal, handbal en kunnen dat pakket aanvullen met accessoires en vrijetijdskleding. Daarnaast produceren wij ook voor andere labels / merken.

Door de jarenlange ervaring in de sportwereld weten wij wat de sporter nodig heeft en belangrijk vindt. Elke relatie is voor ons even waardevol en iedereen wordt door ons met dezelfde passie geholpen. Dus ben je nou duizenden stuks nodig of slechts enkelen, ben je topsporter of sport je voor je plezier bij ons krijgt iedereen dezelfde aandacht.

Wij hebben een verkoopvestiging in Nederland en Duitsland en werken van daaruit over de hele wereld. De productie zijn we gestart in Nederland en hebben dat 18 jaar geleden uitgebreid naar Polen.

Al sinds vele jaren is Huisjes sportswear een bekende in Nederland als het gaat om de productie van kwalitatief hoogwaardige sportkleding. Het afzetgebied heeft zich door de jaren heen dan ook verruimd tot ver buiten de landsgrenzen

Interesse in sponsoring?

HWV Hardenberg heeft diverse mogelijkheden voor wat betreft sponsoring:

– Materiaal donatie
– Wedstrijd donateur
– Advertenties op onze website
– Naamverbintenis aan een evenement
– Sponsoring winaars shirts

Wilt u zich aanmelden als sponsor, meer informatie of graag met ons overleggen wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn als sponsor van HWV? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.