Ronde van Hardenberg 2019 voorbeschouwing!

Zaterdag 11 Mei is het alweer tijd voor de 29e uitgave van de Ronde van Hardenberg. Op het programma staat om 17:00 de wedstrijd voor Sportklasse, om 18:30 is er een Dikke Banden wedstrijd voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en daarna om 19:15 de wedstrijd voor Amateur.

Schrijf je hier in voor de Dikke Banden wedstrijd

Het parcours is een klein beetje aangepast ten opzichte van vorig jaar. De 180 graden bocht is uit het parcours gehaald, zodat ook renners die achteraan starten een eerlijke kans hebben op te schuiven.


Voorbeschouwing

Bij de Amateurs worden de kleuren van HWV gepresenteerd door Arthur Helder, Han Peeneman, Rob Wessels, Christiaan Jansen, Bert Lip, Han van der Werfhorst en Maurice Sandman. Twee jaar op rij werd een podiumplek behaald met Arthur in 2017 en Han Peeneman in 2018, dit jaar wordt er geen genoegen genomen met minder dan de overwinning. Een deel van de selectie heeft zich voorbereid in Spanje en er wordt al vanaf de winterdagen fanatiek getraind. Bij de Sportklasse zullen Benjamin van Elburg, Gerrit-Henk Hutten en Rick Eggengoor de sportieve eer voor HWV hoog houden.

Aankondiging op de site van de toren:
https://www.detoren.net/detoren/wielerronde-van-hardenberg-op-11-mei

Lees hier het verslag van 2018 terug

Ook leuk:
Lees hier het verslag van 2007 terug