nedereindseberg-utrecht

Jan Croezen 2e plaats in Utrecht.
Als seizoen afsluiter starten Jan en Gerrit op het prachtige wielerparcours nedereindseberg bij Utrecht, al vroeg in de koers ontstond een grote kopgroep van 12 renners Jan had superbenen en ging er nogmaals alleen vandoor er sloten nog 3 renners aan en samen pakten ze een ronde op het peloton, in een spannende zij aan zij spurt won de veel winnaar van dit seizoen Fred de Kinkelder met Jan dus op een eervolle tweede plaats, Gerrit eindigde roemloos als 14e
Later op de dag startte Jan in de retro koers op zijn prachtige Gazelle fiets in de vroegere kleuren van TVM met ook nog een maatpak van TVM erbij zo uit de verpakking ja je zou hem zo een contract geven, het zag er strak uit.
De retro koers was opgedeeld in -50 en 50 plus tot half koers ging het gladjes, maar tijdens de klim schoot de voet uit de toeclip ja en dan merk je de leeftijd de "jonge" honden van 50 verdwenen langzaam uit zicht, in een groep van 3 mooi de wedstrijd uitgedaan snel onder de douche en allemaal aan de bbq aan de rand v. h. parcours ja het bleef nog lang onrustig in Utrecht.....een prachtafsluiting !
Gerrit Huisjes