Gerrit Huisjes 4e in laatste van Brakel

Onder drukkende omstandigheden werd de laatste van 3 etappes verreden in Brakel, Gerrit wist in het begin er bij zitten en proberen de koers te controleren, proberen in het laatste half uur het verschil te maken alles of niets voor het klassement.

Ondertussen ontsnapten twee renners aan de aandacht van het peloton, zo gezegd zo gedaan kiezen voor de aanval. Guus Zanting een van mijn naaste belagers voor het klassement sprong mee zonder over te nemen, na enkele ronden reed de kampioen van Nederland Hans van Bavel naar ons toe en begon zijn werk te doen op kop. We waren lekker aan het door harken zonder dat Guus op kop kwam, maar ondertussen viel het peloton in meerdere groepen uiteen wat in het voordeel van Gerrit werkte want de mannen v.h. klassement werden door ons op anderhalve ronde achterstand gereden.

Het gat naar de twee koplopers werd net niet meer gedicht, de overwinning ging naar Lex Goudswaard en sprintte Gerrit naar de 4e plaats. Ondertussen een tikkie uitgedeeld voor het klassement, nu maar hopen dat ik geen "TIK" terug krijg in de volgende koersen, haha het blijft spannend, dat is het mooie van de wielersport, het is soms afzien maar ook weer puur genieten.
Foto achtervolging op koplopers.
Finish foto.