HWV Tijdrit

Op zaterdag 30 April organiseert HWV de tijdrit Hardenberg. Binnenkort volgt nog meer informatie. Deelname is mogelijk voor zowel licentiehouders als niet-licentiehouders. Het is mogelijk om via de site van de KNWU in te schrijven of via een mail aan b.lip.1986@gmail.com (stuur via de mail je naam, geboortedatum, man/vrouw, woonplaats gegevens op). De kosten voor deelname zijn € 7.50 per persoon.

Parcours
De tijdrit zal plaatsvinden op een ronde van 7.3 kilometer, welke 2x afgelegd moet worden, wat de totale afstand 14.6 kilometer maakt. De ronde wordt tegen de klok in gereden. De gehele route bestaat uit goede asfalt wegen, zonder drempels. Er zitten drie haakse bochten in de ronde, de overige bochten zijn flauwe lopers.


Video van parcours (laatste km staat er helaas niet op!)


Overige informatie
De tijdmeting zal gedaan worden met een camera/klok systeem, dus zonder chip. De starttijd van de eerste renner is om 16:00.

Categorieën
We hebben aan de hand van de inschrijvingen categorieën gemaakt. Deze zijn:
- Nieuwelingen-meisjes
- Nieuwelingen-jongens
- Junioren
- Junior-vrouwen + vrouwen 18-39 jaar
- Mannen 18-39 jaar
- Vrouwen 40+
- Mannen 40-49 jaar
- Mannen 50+
Deze indeling is gemaakt zodat in elke categorie minstens 3 deelnemers om de prijzen strijden. Voor elke categorie zijn 3 ereprijzen beschikbaar.
Startlijst
Starttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangepast worden! Staat je naam er niet bij maar heb je wel ingeschreven, stuur een mailtje naar b.lip.1986@gmail.com.

Startlijst wordt periodiek bijgewerkt.