Clubweekend 2022 - Meld je nu aan!

De aanmelding voor clubweekend HWV is nu open, meld je aan via de app, mail of persoonlijk bij Bert Lip (b.lip.1986@gmail.com).

Het plan voor het weekend is als volgt:
Zaterdag 9 April 10:30
Verzamelen bij hoofdsponsor Huisjes in Loozen voor een bak koffie en banden oppompen. We vertrekken rond 11:00 op de fiets richting Tecklenburg! Een auto gaat mee met de tassen. Het is ongeveer 3 uur fietsen (90 km) fietsen naar Hotel Altes Gasthaus Greve. Vanaf daar gaan we nog een rondje doen van ongeveer 50 km. Daarna is het douchen en met z'n allen aan de avond dis en is het tijd voor sterke verhalen met een pul Warsteiner in de hand.

Zondag 10 April
Na het ontbijt doen we een training van tussen de 80 en 100 km in de heuvels. Halverwege de middag zijn we klaar en pakken we de spullen in de auto's (vervoer terug gaan we regelen) en na een welverdiende apfelküche gaan we weer richting Hardenberg om daar aan het eind vd middag terug te zijn.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld alleen de zaterdag of de zondag aan te sluiten, geef dit duidelijk van te voren aan! In dit geval moet je wel voor eigen vervoer zorgen. De eigen bijdrage voor het hele weekend is 25 euro (alleen de zaterdag is 10 euro, zondag geen eigen bijdrage).

Startlijst:
- Gerrit-Henk Hutten
- Benjamin van Elburg
- Bert Lip
- Arthur Helder
- Bart Hulzebosch
- Jan Plagge
- Ab Nederlof
- Remon Klok
- Tim Nederlof
- Niek Dam
- Chris Jansen
- Jan-Bert Zandbergen
- Arjan Zweers
- Han van der Werfhorst
- Rudolf Martens
- Stijn Pappot
- Maurice Sandman (zondag)
...
Geef je op!

Fotos


Onze uitvalsbasis.