HWV Clubweekend 2022 preview

De gehele corona pandemie is er naar uitgekeken; het roemruchte HWV clubweekend. Na de heroïsche editie van 2019 (lees hier het verslag terug van dag 1 en hier van dag 2) moest bijna de halve club met bevriezingsverschijnselen zijn wielercarrière staken, maar desondanks volharden we in een nieuwe poging!

15 dappere mannen hebben zich opgegeven, hier volgt wat praktische informatie.

Dag 1
10:30 verzamelen bij Huisjes Sportswear in Loozen -> Tassen kunnen in de volgauto geplaatst worden.
11:00 vertrek richting Recke -> HvdW heeft een prachtige route gekozen van 95 km, met voornamelijk wind mee. We hebben wind mee geregeld, maar desondanks doen we het rustig aan. Halverwege is er bevoorrading, dus je hoeft niet al teveel repen zelf te steken.
14:15 aankomst bij hotel Recke. Een korte stop om bidons bij te vullen, waarna we de bergen in trekken voor een ronde van ongeveer 50 km. De kamers zijn al beschikbaar, dus bij het hotel blijven is ook een optie.
Als iedereen weer fris en fruitig is gedoucht, gaan we uit eten bij de lokale pizzaria om de avond af te sluiten in het hotel.

Dag 2
Na het ontbijt stappen we rond 10:00 op de fiets voor een rondje van 98 km door de heuvels. Rond 14:30 zijn we weer terug en pakken we de fietsen in de bus en rijden we weer terug naar Hardenberg.

Wat mee te nemen
- Je fiets + bandjes/pompje etc.
- Kleding voor 2 dagen fietsen
- Na afloop van dag 2 kunnen we niet meer douchen, dus een washandje om op te frissen oid.
- Dekens! Neem zoveel dekens mee als je hebt, zodat we deze tussen de fietsen in de bus kunnen plaatsen!

Overig
- Woon je in Hardenberg, kom dan liefst op de fiets naar Loozen zodat de parkeerplaats bij Huisjes niet het hele weekend vol staat.