Vandaag: Ronde van Hardenberg

Zaterdag 4 Juni wordt de Ronde van Hardenberg weer verreden op de omloop net buiten Hardenberg. De start/finish is aan de Engeland 6 in Ane. Daar kunnen ook de rugnummers afgehaald worden. De inschrijfkosten zijn 5,- euro. Probeer zoveel mogelijk contant te betalen! Om 16:30 gaan de sportklasse renners van start voor 47 km en om 18:00 gaan de Amateurs van start voor 63 km. In beide wedstrijden staat een respectabel startveld aan de start.

Bij de sportklasse gaan 46 renners strijden voor de winst. Daaronder maar liefst 11 blauw zwarten van onze club; Johan Overweg, Osco Nijkamp, Benjamin van Elburg, Niek Dam, Han Peeneman, Jan Bert Zandbergen, Peter Naaktgeboren, Jos ten Brinke, Bart Hulzebosch, Chris Jansen en Maurice Sandman. Voor de lange ontsnapping wordt vooral gekeken naar Benjamin, Osco en Niek, terwijl als het op een sprint aankomt Chris en Peter naar voren worden geschoven.

Bij de amateurs is HWV minder vertegenwoordigt, maar wel alle 4 de amateur renner staan aan de start; Tim Nederlof, Arthur Helder, Stijn Pappot en Bert Lip.

Fotos