Regiokampioenschap Noord: Succesvolle Dag voor HWV in Agelo

Vandaag, 20 mei 2024, vond het regiokampioenschap Noord plaats in het pittoreske Agelo. De deelnemers kregen een schitterende omloop van 5,5 km voorgeschoteld over de flanken van de Kuiperberg. HWV Hardenberg was in alle categorie├źn sterk vertegenwoordigd en liet zich duidelijk van voren zien.

Amateurs: Levendige Wedstrijd voor Bert Lip en Osco Nijkamp

In de categorie Amateurs waren Bert en Osco de vertegenwoordigers van HWV. Het werd een levendige wedstrijd waarin Osco zich uiteindelijk wist te handhaven in de beslissende kopgroep. In de eindsprint pakte hij een mooie 4e plaats. Bert deed uitstekend afstoppingswerk, wat Osco de kans gaf om zich volledig op de kopgroep te concentreren, en reed de wedstrijd keurig uit.

Sportklasse: Edwin Bijlsma en Niek Dam Schitteren in Zware Strijd

De Sportklasse kende een zware strijd met veel afvallers. Edwin en Niek hielden echter het hoofd koel en wisten zich in de beslissende fase te mengen. In een spannende sprint van vier man om de overwinning behaalde Edwin een indrukwekkende 2e plaats, gevolgd door Niek op een knappe 3e plaats. Een prachtige teamprestatie!

Masters 30+: Tim Nederlof 2e

Bij de Masters 30+ was Tim de eenzame krijger voor HWV. Een renner wist laat in de wedstrijd alleen weg te rijden. Tim won de sprint voor de 30+ categorie, wat hem de 2e plaats opleverde.

Masters 50+: GH Hutten Aanvallend, maar Onfortuinlijk

GH liet bij de Masters 50+ zien dat hij geen enkele aanval schuwt. Als een maniak probeerde hij weg te komen, maar kreeg helaas geen ruimte van het peloton. Desondanks liet hij in de sprint zijn klasse zien en eindigde op een mooie 5e plaats.

Masters 60+: Jan Bakker, Jan Croezen en Klaas Bolks in de Strijd

Bij de Masters 60+ had HWV pech met Klaas, die helaas ziek moest opgeven. Ook Jan C moest helaas vroegtijdig de koers verlaten. Jan B nam het voortouw en reed zeer attent. Zijn inspanningen werden beloond met een sterke sprint die hem de 2e plaats opleverde.

Het was een dag vol strijdlust en prachtige resultaten voor HWV Hardenberg. De renners hebben zich stuk voor stuk laten zien en met trots de clubkleuren verdedigd. Op naar de volgende wedstrijd, met hopelijk weer zulke mooie prestaties!