5 SEP
2012

Winter Training

Gepubliceerd: 2018-11-29 10:43   |   Laatste wijziging: 2012-09-05 09:46   |   38x bekeken

Hoewel het NCK nog verreden moet worden, dit jaar weer eind September, dienen we alweer aan de voorbereiding op seizoen 2013 te denken. Nu lijkt het misschien raar om begin Oktober te beginnen met de voorbereiding op seizoen 2013, maar dat is het niet. Na een vol jaar trainen en wedstrijden op de fiets, is de winter zeer geschikt om andere trainingsvormen op te pakken, zoals hardlopen, krachtoefeningen, zwemmen en natuurlijk veldrijden. Vooral bij hardlopen en krachtoefeningen is een aanloopperiode van gewenning noodzakelijk om blessures te voorkomen. Hier is de maand Oktober zeer voor geschikt, zodat je in de maanden November en December hard kunt trainen. 


 


Daarom staat in navolging van het succes van afgelopen winter vanaf dinsdag 2 Oktober elke dinsdagavond een hardloop/kracht/combat training op het programma. Voor wie het afgelopen winter gemist heeft, deze training bestaat uit korte hardloop oefeningen, kracht en leningheids oefeningen en teambuilding oefeningen en zal weer onder leiding staan van Rob Wessels (onder voorbehoud ivm werk).  Enkele wijzigingen t.o.v. vorig jaar zijn:


- Locatie wordt het Kruserbrink park in Hardenberg (sneller bereikbaar voor menigeen, veel faciliteiten voor oefeningen) 


- We starten om 19:30 i.p.v. 19:00 (duur ongeveer 1 tot 1.5 uur)


 


Verder komt er binnenkort een programma met daarin de GOWs, ATB-tochten, eventueel aangevuld met andere interessante evenementen. Dit zal op het forum gepost worden in het Winter-Training-Topic. Hier kun je ook je vragen, opmerkingen of humorloze grappen plaatsen. 

Laatste wijziging: 2012-09-05 09:46