17 NOV
2012

Sprint toernooi Apeldoorn

Gepubliceerd: 2018-11-29 10:43   |   Laatste wijziging: 2012-11-17 15:35   |   44x bekeken

Zondag werd er voor de nieuwelingen en de jeugd een sprint toernooi verreden op de baan in Apeldoorn. Mirthe en Steyn Lamberink waren ook van de partij

Er deden 39 renners mee die allemaal eerst een tijd moesten zetten op 200 meter, mirthe wist de 6e tijd op de klokken te zetten en Steyn wist de 9e tijd neer te zetten, aan de hand van deze tijden werd je in groepjes van 4 ingedeeld om tegen elkaar te gaan sprinten, de winnaar van die sprint promoveert naar een groepje hoger en de laatste van dat groepje degradeert naar een groepje lager.

Er waren 4 rondes sprint de eerste ronde wisten mirthe en Steyn allebei te winnen zodat ze beiden een poule hoger op gingen mirthe kwam in de hoogste poule en Steyn net daaronder, in de tweede ronde werd mirthe 3e en bleef dus in deze poule Steyn werd 4e dus die ging een groepje lager

Na deze 2 sprint rondes werd er een keirin wedstrijd gehouden over 8 rondes hier werd mirthe 3e en Steyn wist ook een 3e plaats te behalen.

Nu werden er nog 2 sprint rondes gereden Steyn wist de eerste te winnen en ging dus een groepje omhoog en mirthe degradeert uit de hoogste poule en komt dus in de finale sprint bij Steyn in.

De finale sprint werd gewonnen door Steyn en mirthe wist als 4e over de streep te komen, hierna werd het eindklassement opgemaakt per categorie.

Steyn werd winnaar  in categorie 5 en mirthe werd 2e in de categorie nieuwelingen meisjes

In het algehele klassement werd Steyn 5e en mirthe


 


Podium Mirthe: 


Podium Steyn:
 Laatste wijziging: 2012-11-17 15:35