18 DEC
2012

Transfer nieuws Team Lorini

Gepubliceerd: 2018-11-29 10:43   |   Laatste wijziging: 2012-12-18 21:53   |   50x bekeken

Het kalenderjaar zit er alweer bijna op, hoewel de Lorini crossers Jeroen Wemekamp en Niels Luisman midden in hun cross seizoen zitten, zijn de wegrenners alweer volop in voorbereiding op seizoen 2013. In de wintermaanden is het traditioneel ook een komen en gaan van renners, tijd voor een overzicht van de transfers binnen Team Lorini.


 


Nieuwe Lorini's


In 2013 zal Sander Snijder uit Dalen deel uitmaken van de Loriniblauwe squadra van Lorini. Hij komt over van de Peddelaars Hoogeveen en is met zijn tijdrijders capaciteiten een aanwinst voor de ploeg. Terug van weggeweest is ook Richard Olijve, die de afgelopen jaren ploegleider was bij de Peddelaars en maar nu weer zelf het rugnummer zal opspelden. Daarnaast zullen André Godeke, Arjan Zweers, Ronald Martens en Rudolf Martens ook hun opwachting gaan maken in het wedstrijdpeloton. Daarnaast zal Gerben Baas de amateur ploeg komen versterken. Deze voormalig fietscrosser uit Dedemsvaart weet wat het is om hard te trainen en zal zijn sportiviteit komend jaar op de weg gaan laten zien. Verder zal ook Gerjan Peeneman zijn comeback in het wedstrijdcircuit maken na enkele drukke jaren van werk en studie. 


 


Vertrekkend


Voor komend seizoen zullen Bert Lip en Stein Bouma de overstap naar de Elite/Belofte categorie maken en zullen dat doen bij de wielervereniging OWC Oldenzaal. HWV Hardenberg juicht sportieve promotie altijd van harte toe en wenst beide renners veel succes. Daarnaast zal Arjan Bos in 2013 bij de WSV Emmen gaan rijden, wat dichterbij zijn woonplaats Klazienaveen ligt. De HWV wil ook Arjan bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan de club. Daarnaast zullen enkele renners in 2013 minder wedstrijden gaan rijden, maar blijven behouden voor de club.


 


Bestuurs Wisselingen


Ook binnen het bestuur zijn er de nodige transfers. Voorzitter Klaas Bolks zal na 8 mooie jaren als preses het stokje overdragen, alsmede Henk Timmer en secretaris Jeroen Engelsman. Arjan Eikelboom neemt het secretariaat over, Henry Kappert blijft voor nog één jaar aan als penningmeester en Bert Lip blijft aan als bestuurslid. Meer nieuws daarover volgt tijdens de nieuwjaarsborrel van Woensdag 9 Januari, waar ook het nieuwe imposante Lorini shirt 2013 onthuld zal worden, dus komt allen! Laatste wijziging: 2012-12-18 21:53