26 FEB
2014

Seizoen 2014 en ALV

Gepubliceerd: 2018-11-29 10:43   |   Laatste wijziging: 2014-02-26 07:51   |   126x bekeken

 
Er zit opnieuw een prachtig sportief en gezellig jaar aan te komen voor de Hardenberger Wielervereniging, oftewel team Lorini. Met aanwas van nieuw talent in vrijwel alle afdelingen, ziet de toekomst er dan ook goed uit. Om voor de toekomst een solide kader te bieden doet het bestuur een oproep naar de leden. 

 

Bestuur

Ook dit jaar zijn er wisselingen in het bestuur. Jan Heuker neemt de voorzittershamer van Bert Lip over, die de functie van secretaris zal gaan vervullen. Han Peeneman zal de nieuwe penningmeester worden. Arjan Eikelboom en Henry Kappert zijn aftredend. Dat betekent dat alleen de kernfuncties ingevuld zijn. Om allerlei activiteiten te kunnen blijven organiseren zijn wij als bestuur op zoek naar een 4e bestuurslid om het bestuursteam te versterken.


 

Sponsoring

De rabobank heeft aangegeven de sponsoring de komende jaren  terug te schroeven naar een bedrag wat slechts de kosten voor de jeuddafdeling en jeugdronde van Gramsbergen dekt. Om bijvoorbeeld de ronde va Hardenberg te kunnen organiseren hebben we nieuwe inkomsten nodig. Als bestuur willen we voor de toekomst een sponsorcommissie instellen die invulling kunnen geven aan een noodzaak, van directe clubsponsoring of wedstrijdsponsoring.

 

Wedstrijden

Tijdens de nieuwjaarsborrel hebben de aanwezigen zich opgegeven als vrijwilliger voor de wedstrijden en clubevenementen. We willen deze lijn verder voortzetten en aan een ieder vragen die zich nog niet heeft opgegeven zich in te zetten voor één van onze wedstrijden of clubevenementen. Dit kan weer tijdens de ALV.


 

Denk jij je te vinden in één van deze uitdagingen, neem dan contact met ons op via de mail of het contactformulier op de site.Algemene ledenvergadering (ALV) / Ploegenpresentatie

Aanstaand woensdagavond 12 Maart is de jaarlijkse ALV en ploegenpresentatie, waarbij ook de bestelde kleding uitgereikt zal worden en foto's voor de website en krant. We hopen en verwachten dan ook dat iedereen aanwezig probeerd te zijn. De avond begint vanaf 19:30 met het ophalen van de kleding, om 20:00 foto's maken en om 20:30 de ALV. 

Denk jij je te vinden in één van deze uitdagingen, neem dan contact met ons op via de mail of het contactformulier op de site.

Sportieve groet, Bestuur HWV 

Laatste wijziging: 2014-02-26 07:51