1 SEP
2014

Jeugdronde van Midden Nederland

Gepubliceerd: 2018-11-29 10:43   |   Laatste wijziging: 2014-09-01 19:10   |   186x bekeken


Namens HWV Lorini Bikewear stonden Marise en Karlijn Luisman aan de start van de Jeugdronde van Midden Nederland in Utrecht.
De Ronde van Midden Nederland is een van de oudste wielerklassiekers van Nederland met in het bijprogramma de wedstrijden voor de Jeugd.
Met een halfnat en glibberig parcours was het oppassen geblazen op de vrijwel geheel geasfalteerde weg met slechts twee 'hele' scherpe, korte bochten.
Karlijn kon het ritme moeilijk vinden in een koers waarin was besloten om categorieen achter elkaar te laten starten. Ze reed de koers op karakter uit echter zonder ereplaats dit keer.
Marise maakte er een uitdagende koers van achter de kopgroep van 5. Ze sleurde en trok aan de kop van het achtervolgende peloton echter kon geen medevluchter vinden.
Heel knap omdat ze vlak voor de wedstrijd nog behandeld was aan een vervelende spierblessure. Ondanks dat kwam ze uiteindelijk met veel pijn over de finish.
Al met al hebben de jeugdcategorieen kunnen genieten van de koersen op het Universiteitsterrein Utrecht welke grotendeels in het teken stond van de start van de Tour in 2015.
Laatste wijziging: 2014-09-01 19:10