11 MRT
2016

HWV houdt jaarlijkse algemene vergadering

Gepubliceerd: 2018-11-27 23:34   |   Laatste wijziging: 2018-11-27 23:34   |   128x bekeken
Op woensdag 9 maart 2016 hield de Hardenberger Wielervereniging haar jaarlijkse algemene vergadering bij de hoofdsponsor Lorini Sportswear.

Voordat het officiele gedeelte van de algemene vergadering begon vond de ploegenpresentatie plaats. Alle aanwezige leden werden in het wielertenue van de sponsor Lorini Sportswear op de gevoelige plaat vastgelegd.

Tijdens het officiele gedeelte legde het bestuur van de vereniging verantwoording af over het gevoerde beleid van het vorige bestuursjaar. Voor het eerst werd met een compact bestuur gewerkt aangevuld met commissies en werkgroepen.

Twee opmerkelijke zaken vanuit de commissies werden naar voren gebracht; het succes van het nieuwe parcours van de Ronde van Hardenberg in de wijk Marslanden en het opnieuw organiseren van de GOW veldrit in de Oldemeijer. De voorzitter bedankte de inspanningen van deze twee commissies.

Voor het komende jaar verleent de vereniging haar medewerking aan de ronde van Dedemsvaart tijdens de Dedemsvaria en aan de Triathlon Hardenberg.

Na de vergadering werd het overleg in het najaar met de hoofdsponsor over de sponsoring voor het komende wieelerseizoen bekrachtigd met de ondertekening van het sponsorcontract.

Na deze officiele onderdelen werd de avond afgesloten met een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.
Laatste wijziging: 2018-11-27 23:34