31 JUL
2016

Lorini HWV present in de wielerronde van Dedemsvaart

Gepubliceerd: 2018-11-27 23:19   |   Laatste wijziging: 2018-11-27 23:19   |   130x bekeken
Vrij snel nadat maandagavond 1 augustus de (mini) Rozenkoningin is gekroond en de kinderen de ballonnen het luchtruim in hebben laten vliegen, worden in de Julianastraat de renners weggeschoten die deelnemen aan de wielerronde van Dedemsvaart. De wielerronde is één van de terug gekeerde onderdelen uit vroegere Dedemsvaria feestweken.

Het wordt een wedstrijd voor licentiehouders (sportklasse en amateurs) die een parcours van in totaal 60 kilometer moeten afleggen. Vanaf 19.30 uur gaan de renners het parcours verkennen, waarna om 20.00 uur het startschot zal klinken. Na de start zetten de renners via de Tuinstraat, Judith van Marlelaan, de Tjalk, Schuttevaer en Langewijk weer koers richting de Julianastraat. Het Flater Pretorkest zorgt voor de vrolijke en opzwepende noten nabij de start en finishplaats.

De wedstrijd wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Hardenberger Wieler Vereniging (HWV). In de kleuren van Lorini HWV verschijnen aan de start: Martijn Bouwhuis, Rick Eggengoor, Benjamin van Elburg, Andre Godeke, Arthur Helder, Richard Olijve, Maurice Santman, Stelios Sartzetakis en Han van de Werfhorst.

Plaatselijk favoriet is Stelios Sartzetakis en tot de kanshebbers behoren zeker clubkampioen Benjamin van Elburg uit Ommen en Arthur Helder uit Ommen die dit seizoen al gewonnen heeft in Drachstercompagnie.
Laatste wijziging: 2018-11-27 23:19