16 MEI
2017

Geslaagde eerste Total Outdoor tijdrit in Hardenberg

Gepubliceerd: 2018-11-12 17:25   |   Laatste wijziging: 2018-11-12 17:26   |   986x bekeken
Op dinsdagavond 16 mei stond een mooie nieuwe tijdrit op het programma op het terrein van de Oldemeijer. Gerrit Henk Hutten heeft alles uit de kast gehaald om er een mooie wedstrijd van te maken. Een erg kort parcours van 4 km over perfect lopend nieuw asfalt moest worden afgelegd.

Uiteraard stonden er veel HWV’ers aan de start maar ook van buitenaf was de belangstelling groot. Zelfs een compleet politiekorps deed mee, wildplassen was er dus niet bij maar gelukkig was ook daar vooraf rekening mee gehouden.

De tijdrit zelf was (als het goed is) kort en krachtig. Het parcours kende een aantal goed lopende bochten en het was niet helemaal vlak. Niemand kwam dan ook met een echt goed gevoel terug van zijn race. Dat zal er wel bij horen op deze afstand.

Met 3 podiumplaatsen heeft HWV het goed gedaan. Voor Simone was er winst bij de dames 40+, Gerrit Henk werd na een stressvol dagje nog knap 3e bij de heren 40+ en Han werd achter 2 sterke belofterenners gedeeld 3e bij de heren 20+ (hij had best een seconde harder kunnen fietsen zodat er door Total Outdoor geen extra beker bijgemaakt zou hoeven worden).

De uitslagen en mooie foto’s zijn te vinden op de facebookpagina van Total Outdoor Events: https://nl-nl.facebook.com/TotalOutdoor/


Gerelateerde leden
Gerrit-Henk Hutten , Bert Lip , Han van de Werfhorst , Rob Wessels
Laatste wijziging: 2018-11-12 17:26