24 MEI
2017

Tijdrit Lemmer 24-5-2017

Gepubliceerd: 2018-11-12 17:24   |   Laatste wijziging: 2018-11-12 17:24   |   149x bekeken
Onder prachtige omstandigheden werd er op woensdagavond 24 mei de 10 KM tijdrit in Lemmer verreden

Van uit HWV waren 4 lorini rijders naar het zonnige noorden vertrokken om zich daar met andere tijdritfanaten te meten .

De avond ervoor hadden de Lorini renners ook al de 4 km tijdrit in Hardenberg gereden en waren dus benieuwd hoe de benen zouden aanvoelen na deze inspanning .

Als eerste mocht Johan Overweg van start . hij laat zien dat hij goed op de weg terug is en heeft de laatste weken enorm veel km en wedstrijden gereden om zichzelf in vorm te rijden

Na de start trok ie de snelheid voor de wind tot ver boven de 50 km/u maar moest dit toch bekopen met een iets minder 2e gedeelte . Johan liet een tijd klokken van 13.40 wat een snelheid betekent van 43.8 Gem.

Hierna mocht Simone van Coeverden van start gaan.

Ze laat zien dat ze de afgelopen weken enorm veel progressie boekt en is dan ook super gemotiveerd om een nieuw pr te gaan fietsen .

Ze stond dan ook met een perfecte focus aan de start en deelde haar rit goed in . Ze finishte in een tijd van 15:30 wat een gem, betekent van 38.6 km/u een geweldig pr en dat belooft wat voor de toekomst .

Han van de Werfhorst de goedlachse alleskunner uit Ommen De dag ervoor een knappe derde plek in de tijdrit van Hardenberg en daar ook de snelste HWVer .

Han had de weer gegevens goed bestudeerd en verwachte dat rond het tijdstip van zijn rit de wind iets zou minderen zodat hij daar bij het indelen van zijn rit iets rekening mee kon houden .

Na een goede start en een mooi opgebouwde race kwam Han over de finish in een tijd van 13:18 wat een gem, van 45,0 km/u een tijd waar Han dik tevreden mee kan zijn .

GH stond na zijn tijdrit in Hardenberg extra gemotiveerd aan de start om zijn mindere prestatie van een dag eerder te verbeteren .

Doel was natuurlijk om weer voor zijn clubgenoot en rivaal Han vd Werfhorst te finishen .

Deze 2 rijders maken er dit jaar een mooie strijd van en dit motiveert beide rijders om nog harder te trainen .

Dit keer viel het kwartje gunstig voor GH .

Hij finishte in een tijd van 13:15 wat een gem, van 45,2 betekent

De Lorini renners kunnen terug kijken op een mooie en goed verzorgde wedstrijd in Lemmer .

Focus zal nu staan op het clubkampioenschap van aankomende dinsdag waar de lorini renners mogen gaan uitvechten wie zich dit jaar als clubkampioen mag laten kronen .


Gerelateerde leden
Gerrit-Henk Hutten , Johan Overweg , Han van de Werfhorst
Laatste wijziging: 2018-11-12 17:24