16 JAN
2019

8e Nieuwjaarsborrel HWV

Gepubliceerd: 2019-01-16 23:41   |   Laatste wijziging: 2019-01-16 23:42   |   385x bekeken
Onder het genot van een drankje en wat bruin fruit werden de nieuwjaarswensen weer uitgewisseld tijdens alweer de 8e editie van de HWV nieuwjaarsborrel. Maar vooral ook nieuwe plannen gesmeed.

Één van die plannen betreft de communicatie. Wielrennen is bij uitstek een prachtige sport om zowel in beeld als in verhaal te brengen. Daarom willen we meer als ooit laten zien wat we doen en wie we zijn. Heb je een wedstrijd gereden, een cyclosportief of gewoon een interessant verhaal, laat het ons weten.

Om de drempel om je nieuws te delen laag te houden en het voor ons gemakkelijk te maken om het nieuws te publiceren, staat er een knop op de voorpagina. Hiermee kun je een nieuwsbericht aanmaken op de website. Als je verhaal klaar is, kun je op publiceren klikken. Er komt dan een bericht binnen bij de beheerders van de site, deze checken het verhaal en publiceren het vervolgens.

Om elkaar verder beter te leren kennen introduceren we een oude traditie, namelijk '10 vragen voor ..'. Elke week krijgt een lid een mail met 10 interessante vragen die een leuke inkijk geven op hoe iedereen zijn sport beleeft.
Laatste wijziging: 2019-01-16 23:42