Details verkeersmaatregelen Ronde van Hardenberg

Zaterdagavond 8 Juni wordt de jaarlijkse wielerronde van Hardenberg verreden. Dit jaar zal deze weer in het centrum plaatsvinden. Leuk voor het publiek, maar het betekent ook dat er verkeershinder zal zijn voor bedrijven en bewoners. Woont u aan of nabij het parcours? Dan heeft u als het goed is een informatie briefje gehad. Op deze pagina vindt u meer informatie over de genomen verkeersmaatregelen.

Het parcours


De wedstrijd vindt plaats tussen 17:00 en 20:30. Tussen 16:00 en 21:00 is het parcours afgesloten voor verkeer. Wilt u weg met de auto? Zorg er dan voor dat u buiten het parcours parkeert!

Woont u binnen het parcours? Dan is er een mogelijkheid om met de auto het parcours te verlaten. Dat kan bij ter hoogte van de kruising Sportlaan/Kruserbrink (nummer 2 op het kaartje). Hier kunt u op aanwijziging van verkeersregelaars het parcours over steken. Steek nooit zomaar het parcours over!

Woont u in het gearceerde gebied? Dan kunt u tussen 16:00 en 21:00 niet met de auto het gebied verlaten. Parkeert u buiten het parcours of op de parkeerplaats Gedempte Haven of Badhuisplein als u 's avonds weg moet.